Ruşeţ susţine că Bârcă nu este educat

Primarul Ion Bârcă a fost apostrofat ieri de preşedintele său de partid, Ion Ruşeţ. Senatorul a comentat la Radio Infinit iniţiativa primarului de a merge chiar la preşedintele Traian Băsescu pentru a-i spune nemulţumirile despre...conducerea partidului de la Gorj.

Ion Bârcă se pregăteşte să meargă la preşedintele Traian Băsescu pentru a-i prezenta o scrisoare deschisă, cu nemulţumirile sale legate de activitatea din PDL Gorj. Şi, nu va fi singur ci, însoţit de preşedinţii de organizaţii democrat-liberale din Colegiul de deputaţi numărul 3. „Vom face scrisoare şi către domnul Boc şi către domnul Blaga. Mie nu îmi convine ca, după 20 de ani, să-mi impună cineva şeful”, spune primarul PDL de la Turburea.

Şefii de organizaţii PDL, din Colegiul nr. 3, vor face, în perioada următoare, o şedinţă pentru a decide ce-i de făcut în continuare. Ion Bârcă susţine că toţi au nemulţumiri faţă de activitatea CODA.

„Vom face o scrisoare deschisă. Avem o întâlnire cu toţi de pe colegiu 3. Toţi suntem nemulţumiţi de ce se întâmplă în partid“, a spus Bârcă.

Ruşeţ îl invită pe Bârcă să studieze statutul

Preşedintele PDL Gorj a reacţionat la iniţiativa lui Bârcă şi a preşedinţilor de pe colegiul 3. Ruşeţ nu i-a convocat la discuţii ci a făcut comentarii dure la adresa lui Bârcă.

Domnul Bârcă poate face orice doreşte, dar dacă ar fi puţin mai atent şi mai educat ar şti că preşedintele nu are treabă cu partidul. Trebuie să fie mai atent şi să studieze mai bine documentaţia de partid“, a spus Ruşeţ.

Senatorul îi reaminteşte primarului din Turburea că tot partidul s-a mobilizat, în alegerile parţiale, pentru a-i obţine această funcţie. Ruşeţ lasă să se înţeleagă că deputatul Cosmin Popescu s-ar afla în spatele acestor nemulţumiri. „Probabil că domnul Cosmin Popescu îi arată lui Bârcă drumul spre Cotroceni, le urez succes” spune preşedintele interimar al PDL Gorj.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: