Renunţă la funcţia de director, decât să fie pedelist

Directorul Spitalului din Rovinari, Laurenţiu Cosmulescu, susţine că nu va mai participa la concursul pentru ocuparea postului de manager al instituţiei, pentru că autorităţile locale i-au cerut să aibă o anumită culoare politică. Viceprimarul din Rovinari neagă aceste afirmaţii şi spune că Laurenţiu Cosmulescu aberează.

Laurenţiu Cosmulescu este director de 16 ani la Spitalul “Sfântul Ştefan” din Rovinari. La mijlocul acestei luni va fi organizat un concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al instituţiei, însă actualul director susţine că nu va mai participa la concurs. Cosmulescu a declarat că a luat această decizie pentru că reprezentanţii Primăriei Rovinari i-ar fi impus să aibă o anumită culoare politică. “Autorităţile din Rovinari nu mă mai doresc. S-a pus problema susţinerii politice. Aia însemna să mă înscriu la PD-L… nu. Dacă nu apreciază calitatea omului şi ce am făcut până acum, nu mai are rost”, a spus Laurenţiu Cosmulescu.

Acesta mai spune că îşi va continua activitatea în cadrul spitalului dar, ca medic primar internist şi se va întoarce ca şef al secţiei de Interne, dacă va mai exista spitalul şi nu se va desfiinţa.

Viceprimarul Chivu: Cosmulescu aberează!

Viceprimarul din Rovinari spune că Laurenţiu Cosmulescu aberează iar  dacă nu va participa la concurs este pentru că nu se simte capabil să obţină acest post şi nicidecum pentru că s-ar fi făcut presiuni politice asupra lui. ”Agreat, neagreat dacă vrea să participe, participă. Şi cu asta, basta. Dacă îmi place sau nu de faţa lui, asta înseamnă că nu trebuie să participe? Aberează! Nu este vorba de nici un interes politic la mijloc. Nu participă pentru că îi este frică că nu va lua concursul”, a precizat Laurenţiu Chivu, viceprimarul din Rovinari.

Deşi mai sunt 10 zile până când se vor încheia înscrierile la concursul pentru funcţia de manager al Spitalului “Sfântul Ştefan” din Rovinari, încă nu există candidaţi.  

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: