Morega, convins că Marin Condescu îl înjură prin SMS

Deputatul Dan Ilie Morega şi sindicalistul Marin Condescu au ajuns la cuţite. Motivul: deputatul crede că Marin Condescu trimite mesaje injurioase la adresa lui, atunci când este în emisiuni la televiziuni.

Invitat la o emisiune la una din televiziunile locale, Dan Ilie Morega a fost asaltat de SMS-uri. El a primit nu mai puţin de 18 mesaje, trimise la interval de un minut, de pe acelaşi număr. Mesajele conţineau injurii la adresa sa. Morega nu are nicio îndoială în ceea ce priveşte identitatea persoanei care a trimis mesajele: Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Mine Energie. “S-a vorbit cu realizatorii emisiunii ca să mă denigreze. Derbedeul de Condescu şi şleahta lui de analfabeţi sunt în spatele acestor mesaje. Am încercat să sun pe numărul acela şi nu se poate. E o cartelă folosită aşa, de ocazie, dar o să plătească ei”, susţine Morega.

Morega şi-a luat ochii de pe prefectul de Gorj, Liviu Andrei, şi a pus tunurile pe  Condescu. “Eu îl întreb pe Condescu: Condescule, unde sunt banii pe care i-ai luat, peste 100 de miliarde de lei pentru Clubul Sportiv Pandurii şi unde sunt milioanele de euro pe care i-ai luat pe firmele sindicatelor. De ce nu ai făcut băi derbedeule tu cofinanţarea la proiecte pentru dezvoltarea IMM-urilor, că sunt mulţi mineri tineri, ingineri economişti, care se pricep la afaceri şi puteai să dai o gură de oxigen, tu şi cu Călinoiu, că voi aţi nenorocit judeţul”, mai spune Dan Ilie Morega.

Marin Condescu nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: