Viceprimarul de la Aninoasa îi cere Prefecturii să-l repună pe funcţie

Fostul viceprimar al comunei Aninoasa, Ilie Jianu, va face plângere la Prefectura Gorj, pe motiv că schimbarea sa din funcţie s-a făcut ilegal. Responsabilul de zonă, Ion Fugaru, va verifica situaţia de la Aninoasa pentru a se lua măsuri.

Pedelistul Ilie Jianu, cel care săptămâna trecută a fost schimbat din funcţia de viceprimar, va depune astăzi plângere la Prefectura Gorj. Jianu acuză faptul că a fost schimbat fără motive viabile. „În primul rând, propunerea de demitere a mea trebuia depusă câteva zile înaintea şedinţei extraordinare de consiliu local. Atunci pe loc s-a supus votului schimbarea mea din funcţia de viceprimar. După aceea, ei trebuiau să specifice care sunt motivele pentru care cer schimbarea mea, pentru că nu se poate să schimbi un viceprimar fără să ai şi motivele pentru care o faci, iar ei nu au spus de ce mă schimbă. Pentru toate acestea voi depune plângere la Prefectură şi sper că mi se va face dreptate. Vreau să mă repună pe post”, susţine fostul viceprimar Ilie Jianu.

Ion Fugaru, secretar general adjunct al PDL Gorj, şi responsabilul de zona Aninoasa, a trecut şi el prin aceeaşi fază, atunci când consilierii de la Târgu  Cărbuneşti au votat pentru înlocuirea sa din funcţia de viceprimar. “Cred şi sunt convins că de data aceasta Prefectura Gorj va declara ilegalitatea schimbării viceprimarului de la Aninoasa. În cazul meu a fost altă situaţie, la mine a fost mai mult o răzbunare de aceea au declarat legală schimbarea mea”, susţine Fugaru.

În cazul în care se va impune, cei doi consilieri democrat-liberali de la Aninoasa vor fi excluşi din partid pentru că au votat cot la cot cu PNL- iştii şi PSD- iştii pentru schimbarea viceprimarului.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: