Viceprimarul, glume pe facebook legate de caii de pe străzi

Gorjenii continuă să publice ZILNIC fotografii și filmulețe cu caii care circulă liber pe străzi, punând în pericol siguranța traficului. Deși problema este una reală și îngrijorătoare, autoritățile locale refuză să acționeze, băgându-și în cap că este o problemă inventată de liberali pentru a-l denigra pe primarul interimar Aurel Popescu, desemnat de PSD candidat la alegerile din 11 iunie.

Miercuri a postat un video pe facebook consilierul liberal Mihai Paraschiv, care a surprins un cal pe Calea Severinului. "Marcel Romanescu nu renunta! Aduce in continuare cai si ii lasa liberi pe strazile din Targu Jiu pentru a-l pune intr-o lumina nefavorabila pe #Bezna ! Acum pe Calea Severinului!", a scris consilierul liberal, făcând referire la glumele din ultima vreme, cum că respectivii cai sunt aduși de candidatul PNL la primărie, Marcel Romanescu.

În glumă a intrat și viceprimarul PSD Adrian Tudor, cu mesajul: "Sunt și ai lui Marcel, ca apar numai pe unde umblă colegii lui de partid. Sau poate e vreun consilier la PNL cu multi cai? Și pe asta îl caută, să-i spuneti omului unde este. Poate sunati și la ecarisaj să vina să-l ridice sau vreti sa va mai faceți selfie cu el".

Întrebarea este, dacă toată lumea face glume, cine rezolvă problema?

Galerie foto



Vizualizări: 2,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: