Victorie categorică în Ardeal în prima etapă din retur!

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a început în forță returul din prima fază a Campionatului Național. Junioarele au reușit o victorie categorică, obținută în deplasare, scor 34-16, cu CSS Mediaș.

Sâmbătă, 2 decembrie, CSM Târgu Jiu s-a deplasat în Ardeal, acolo unde a înregistrat a cincea victorie consecutivă din campionat, a informat csmtargujiu.ro. Meciul a contat pentru etapa a 10-a din Seria H.

„Gorjencele s-au deplasat la Mediaș doar cu gândul la victorie. Fetele pregătite de Paula Martinescu și-au confirmat statul de echipă favorită și-au dominat categoric partida din Ardeal. La capătul unui meci excelent, atât în plan ofensiv, cât și defensiv, CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont a 5-a victorie consecutivă din campionat și rămâne în lupta pentru un loc pe podiumul Seriei H”, informează sursa citată.

Antrenoarea Paula Martinescu a rulat la Mediaș tot lotul avut la dispoziție. „Panterele au avut un tonus bun astăzi și-au câștigat detașat la Mediaș. Am rulat tot lotul si pot spune că progresul este vizibil. Felicit fetele pentru jocul de astăzi, dar de mâine începem să ne pregătim de mica finală de săptămână viitoare, când vom juca cu echipa din Petroșani. Felicitări panterele!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Teodora Rușeț, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 5g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 15g, Ștefania Chimerel 1g, Raisa Ion, Adelina Dugaia, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 2g, Maria Cojocaru 5g, Carla Logăscu 1g, Ștefania Ciobanu 1g, Anastasia Strinu, Tiana Constantinescu 1g. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: