Victorie categorică pentru junioarele CSM Târgu Jiu cu HCM Craiova

Echipa de handbal junioare a CSM Târgu Jiu s-a impus duminică la scor în meciul din etapa a 13-a a campionatului naţionale. Fetele antrenate de Andrei Enache au câştigat cu 38 – 10  meciul disputat la Sala Sporturilor cu junioarele HCM Craiova.

Revenite în competiţie în cursul ultimei săptămâni, după o perioadă mai lungă de pauză în campionat, handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu au oferit din nou o victorie acasă suporterilor prezenţi duminică la Sala Sporturilor. Fetele antrenate de Andrei Enache s-au impus cu 38 – 10, la pauză 16 – 4, în faţa echipei de junioare a HCM Craiova. Junioarele de la CSM au dominat jocul de la un capăt la altul şi au oferit spectacol spectatorilor veniţi să le urmărească la Sala Sporturilor.

Handbalistele junioare nu mai jucaseră acasă din data de 10 noiembrie, în etapa a 10-a, în etapa a 11-a echipa neavând joc programat iar apoi campionatul fiind întrerupt. Meciurile din campionatul de junioare s-au reluat săptămâna trecută când fetele antrenate de Enache au pierdut în deplasare meciul cu CSS Dorbeta, din etapa a 12-a. Următoarea etapă la junioare III, a 14-a,  este programată pe data de 22 decembrie când echipa CSM Târgu Jiu va sta, apoi se va intra în vacanţă până pe data de 19 ianuarie.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: