Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu, a doua victorie consecutivă acasă

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu pare să fi renăscut în acest retur, gorjenii reuşind vineri seara a doua victorie consecutivă la Sala Sporturilor. După ce în tur nu au câştigat nici un meci acasă, baschetbaliştii s-au impus în meciul cu CSM Focşani, scor 89 – 77.

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu nu a avut un tur foarte bun în acest sezon în care evoluează în Liga Naţională, grupa valorică B. După ce în prima parte a campionatului nu au învins decât pe CSM Miercurea Ciuc, gorjenii au reuşit acum două victorii consecutive în retur. Ambele au fost reuşite în faţa propriilor suporteri de la Sala Sporturilor, gorjenii revanşându-se în doar 7 zile în faţa fanilor cărora le rămăseseră datori. După ce week-end-ul trecut au învins pe CSM Miercurea Ciuc, vineri seara baschetbaliştii de la CSM au reuşit o nouă victorie în faţa puternicei formaţii a CSM Focşani, echipă aflată pe locul trei al podiumului grupei B.

Elevii lui Claudiu Alionescu s-au impus cu scorul de 89 – 77, pe sferturi scorul fiind 28 – 24, 22 – 21, 19 – 20 şi  20 – 12, oaspeţii reuşind să câştige un singur sfert. Noua achiziţie a gorjenilor, Stefan Andrejevic, se dovedeşte a fi soluţia câştigătoare, acesta reuşind 31 de puncte în acest ultim meci. De la cooptarea sa în lot, jocul echipei lui Alionescu s-a îmbunătăţit foarte mult, dovadă şi rezultatele bune din ultimele două etape.

CSM Târgu Jiu s-a aflat cu această ocazie la cel de-al patrulea meci cu CSM Focşani din acest an, cele două echipe întâlnindu-se şi în dubla manşă din Cupa României. CSM Târgu Jiu a reuşit şi atunci o victorie în meciul de la Târgu Jiu dar diferenţa de puncte nu i-a asigurat şi calificarea mai departe în cupă.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: