Cojocaru îşi apără jucătorii: Au luptat şi şi-au dat viaţa pe teren

Meciul dintre ASU Politehnica Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu s-a prelungit excesiv de mult şi antrenorul oaspeţilor, Călin Cojocaru, consideră că din acest motiv s-a ajuns la tensiunile de la finalul jocului, în mijlocul acestora portarul Mihai Cotolan spărgând şi un geam, iar Opriţa primind cartonaş roşu.

Cu toate acestea Cojocaru şi-a apărat jucătorii şi a spus că şi-au dat viaţa pe teren.

Meciul de la Timişoara ar fi trebuit să aibă patru minute de prelungire, dar s-a prelungit cu şapte minute. Au fost însă mai multe minute pentru că şi prelungirile au fost întrerupte de o bătaie la marginea terenului. În ”mijlocul” grămezii, pe lângă jucători, a apărut şi delegatul lui celor de la Poli, Ciprian Freanţ, dar şi jucători de pe banca de rezerve, portarul de rezervă al pandurilor, Alexandru Opriţa, primind gratuit un cartonaş roşu pentru că s-a dus să despartă colegii de adversari.

Antrenorul Călin Cojocaru îi reproşează arbitrului Voina faptul că nu a lăsat doar patru minute să continue jocul peste cele 90 regulamentare: ”Nu mai are rost să discutăm când e tensiune. Aşa e fotbalul. Nu s-a întâmplat mare lucru  după meci. De multe ori se întâmplă la fotbal şi arbitrul fluieră. Şi dacă sta unul pe jos, lumea e frustrată. S-a făcut 4 minute, fluieră. Domnul central a considerat că mai trebuie să lase şi de acolo a pornit totul”.

După meci, Mihai Cotolan, portarul celor de la Pandurii, a spart geamul de un avizier de la căminul ce găzduieşte vestiarele, tot din cauza nervilor, iar antrenorul Cojocaru a spus că l-a înţeles: ”Se întâmplă. Nu am văzut ce s-a întâmplat la centru, nu l-am văzut nici când a spart geamul. Sunt fotbalişti, vor să câştige, lucru foarte important pentru mine. Urât era să pierdem cu 5-0 şi să spargă geamul. Dar când au luptat şi şi-au dat viaţa pe teren, se mai întâmplă să ai o descărcare. Îl plătim, asta e, dacă s-a întâmplat”.

Despre mica bătaie din prelungiri, şi antrenorul gazdelor, Octavian Benga, spune că arbitrajul a dus la aceasta şi el chiar a aplanat conflictul ceea ce a şi reuşit, ceva mai bine decât arbitrii meciului: ”Nu prea sunt de acord cu aceste conflicte. Dimpotrivă, nu doream să se frâneze, ci să jucăm cât mai repede, pentru că mai erau două minute din acel meci. Am încercat să calmez spiritele cât am putut”.

Cu 31 de puncte acumulate în 21 de etape, ASU Poli e, momentan, pe locul 6, la patru puncte în spatele Rapidului, care e pe podium, ocupând poziţia de baraj de promovare în timp ce Pandurii rămâne pe locul 19, lanterna roşie a clasamentului, cu doar 8 puncte.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: