Victorie din a doua! Director USR la o instituție din Gorj

Casa de Asigurări de Sănătate Gorj va avea un nou șef. Amalia Carmen Făgaș a trecut cu brio de proba scrisă a concursului care a avut loc la București, pe 16 mai. Economista CAS Gorj este membru USR, partid care deține portofoliul Ministerului Sănătății.

Dacă la concursul din luna mai, Făgaș a picat cu 59 de puncte, minimul fiind 70, de această dată, candidata USR s-a clasat pe loc fruntaș. A obținut a treia medie, 90 de puncte, după candidații de la Alba și Constanța.

Directorul interimar Daniel Șurlea nu a mai participat la concurs. Ca să nu fie singură pe post, Făgaș a avut concurență din afara instituției.

Rezultatul obținut de candidatul respectiv este unul dezastruos – 39 de puncte, semn că nu s-a pregătit mai deloc pentru acest post.

Pe data de 23 iunie, economista CAS Gorj mai are de îndeplinit o formalitate – interviul pe post. Acesta este programat la sediul CNAS, cu începere de la ora 10.00.

În spațiul public se vehicula deja „victoria” USR la șefia CAS. Asta în condițiile în care președintele USR Gorj, deputatul Radu Miruță, vorbea cu patos despre depolitizarea sistemului de sănătate și aducerea de profesioniști la conducerea instituției care gestionează unul din cele mai mari bugete din țară.

Galerie foto


Vizualizări: 5,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: