Victorie la scor în primul meci de pregătire

Gilortul Târgu Cărbunești a întâlnit sâmbătă, în primul meci de pregătire al iernii, formația FCU Craiova 2. Gorjenii s-au impus în meciul cu satelitul echipei din Liga 1, care este campioana de iarnă din Liga 4 Dolj.

Meciul amical dintre Gilortul Cărbunești și FCU Craiova 2 s-a încheiat cu scorul de 6-0 (4-0). Fiind primul test de pregătire din acest an pentru formația din Cărbunești, antrenorul Mario Găman a acordat minute tuturor jucătorilor avuți la dispoziție pentru a se edifica asupra potențialului acestora și a contura lotul pe care se va baza în meciurile oficiale.

Partida amicală s-a disputat pe terenul sintetic din Târgu Jiu.

Meciul a fost dominat clar de gazdele de la Gilortul care s-au și impus la scor în fața formației de Liga 4 Dolj, FCU Craiova 2. Pentru partida cu craiovenii, Mario Găman a avut la dispoziție 25 de jucători, singurii absenți fiind Ionuț Gîlcescu și Eduard Croitoru. Tehnicienii Gilortului i-au utilizat pe toți cei 25 de jucători deplasați la stadion, acordându-le cel mult 45 de minute de joc fiecăruia, a informat clubul Gilortul pa pagina oficială.

Pentru echipa gazdă au înscris Alexandru Avramescu, Constantin Roncea, Florin Marica (2) Rareș Brujan (penalty) și Silviu Pobirci.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: