Cârţu, supărat pe Şumudică: Poate că Rădoi este o clasă peste el

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârțu, îi dă replica lui Marius Șumudică, după ce acesta l-a pus pe Morais cu o clasă peste jucătorul Craiovei, Nicuşor Bancu. Cârţu crede că Mirel Rădoi e o clasă peste Şumudică şi acesta nu poate să îşi permită să îi dea sfaturi.

După ce Marius Șumudică l-a propus pe brazilianul Junior Morais la naționala României, spunând că este o clasă peste căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, i-a dat replica antrenorului de la Gaziantep.

”Pot să interpretez că e un sentiment de frustrare la el, că nu s-a bătut atât de mult monedă în presă pe negocieri cu Craiova, după plecarea lui Piți. El a avut niște momente dificile la Gaziantep și s-ar fi bazat pe insistența Craiovei ca să și le rezolve, că așa a făcut tot timpul. Altfel, nu văd de ce să te apuci să vorbești la modul ăsta de Bancu, să spui că nu știu ce străin e mai bun ca el. În primul rând nu știm dacă va juca Bancu, poate va fi altul pe acel post la națională. Păi îi dă el sfaturi lui Rădoi? Poate că Rădoi este o clasă peste el, cum își permite să-i dea el sfaturi? Avem de unde alege la națională, fondul de jucători e mare, soluția e la selecționer”, a declarat ”Sorinaccio” la Oltenia TV.

Jucătorul Craiovei Nicușor Bancu are 20 de meciuri jucate în acest sezon pentru U Craiova, iar la echipa națională are în total 13 apariții pe teren.

Vizualizări: 1,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: