Victorie obţinută greu de Universitatea Craiova în faţa ultimei clasate

Universitatea Craiova a obținut greu cele trei puncte din duelul cu „laterna roşie”, FC Voluntari. Timp de o repriză oltenii aproape că nu au ajuns la poarta adversă iar după  pauză au primit şi gol dar au revenit  spre finalul reprizei a doua şi au câştigat cu 2-1.

Fotbaliştii Craiovei au început meciul fără Ivan, lăsat iar pe banca de rezerve, dar din atac nu a lipsit noua senzație, Valentin Mihăilă. Gazdele au jucat foarte slab în prima repriză și au tras primul șut pe poartă abia în minutul 42 prin Cicâldău. A fost furtună în vestiarul Craiovei la pauză, după ședința lui Victor Pițurcă, dar în debutul reprizei secunde Papazoglou a deschis scorul. O fază care a plecat de la Râmniceanu s-a construit până în careul advers şi s-a finalizat cu prima reușită a grecului la Voluntari, tot ceea ce a trebuit să facă a fost să împingă mingea în poartă de la un metru. Oltenii au căutat apoi după egalarea care a venit târziu şi au punctat dintr-o fază fixă, Cicâldău (74) înscriind dintr-o lovitură liberă.

Bergodi l-a trimis pe teren pe Balaur să apere remiza, însă el l-a scăpat pe Bălașa din marcaj, iar fundașul a adus victoria înscriind cu capul tot după o fază fixă. Bălașa a gafat runda trecută cu Astra (0-1), acum și-a luat revanșa când era mai mare nevoie de victorie.

În urma victoriei din această etapă Universitatea a revenit pe podium iar etapa  viitoare se va deplasa la  Bucureşti pentru meciul cu FCSB.

Galerie foto


Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: