Avertisment pentru FCSB: Avem deja trei formații care joacă la Târgu Jiu

Stadionul din Târgu Jiu nu va putea primi şi FCSB pentru a juca pe noua arenă a gorjenilor meciurile din play-off. După ce s-a vehiculat varianta plecării echipei bucureştene de pe Arena Naţională, pentru a juca meciurile din play-off pe noua arenă din Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu a precizat pentru ProSport că acest lucru nu mai este posibil.

FCSB era primită cu braţele deschise la Târgu Jiu,  în vară, când arena târgujiană nu fusese încă inaugurată, dar acum, dacă s-ar pune problema să joace la Târgu Jiu, nu s-ar mai putea. „Din păcate acum este cam târziu să primim și echipa domnului Gigi Becali pentru meciurile din play-off la Târgu Jiu. Avem deja trei formații care joacă la Târgu Jiu. Noi deja găzduim aici FC Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu și Viitorul Târgu Jiu, iar primii veniți sunt și primii serviți. Domnul Mititelu este un partener foarte bun și s-a achitat de toate obligațiile contractuale, la fel și celelalte două echipe", a  spus primarul Marcel Romanescu pentru Pro Sport, adăugând totuşi că FCSB  ar putea juca aici meciurile din cupele europene: "Este cam dificil, dacă nu chiar imposibil, să băgăm și o a patra echipă să joace meciurile din campionatul intern pe acest gazon. La patru echipe este cam greu să reziste gazonul. Poate că pe cei de la FCSB i-am putea ajuta doar pentru meciurile lor din cupele europene. Dar asta este altă discuție. În preliminarii s-ar putea să îi luăm în calcul, dacă doresc să joace la Târgu Jiu. Dar până atunci noi trebuie să ne respectăm partenerii noștri actuali, iar cele trei echipe anunțate de mine au întâietate”.

Între timp, FCSB a remis un comunicat de presă în care precizează că va juca totuşi meciurile din play-off pe Arena Naţională şi, dacă vor apărea  modificări, va anunţa. „Nu s-a pus problema ca Arena Națională să fie preluată de UEFA începând cu 1 martie. Preluarea propriu-zisă a stadionului de către reprezentanții UEFA va fi făcută în luna mai a anului viitor. FCSB va disputa toate jocurile de pe teren propriu pe Arena Națională. În cazul în care vor surveni modificări ale programului de pregătire a stadionului pentru EURO 2020, acestea vor fi anunțate din timp și vor fi făcute în sprijinul programului competițional al Ligii 1″, au scris cei de la FCSB care lasă să se înţeleagă că este totuşi posibil ca programul să le fie afectat de pregătirea arenei bucureştene.

Vizualizări: 1,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: