Victorie pătată de sânge

Handbaliştii Energiei se joacă cu inimile suporterilor. Le-au crescut pulsul acestora şi în ultimul meci de pe teren propriu în care s-au impus extrem de chinuit în faţa celor de la CSM Bucureşti. Preţul victoriei a fost unul scump. Mocanu şi Enache au ajuns la spital accidentaţi iar aceeaşi soartă a avut-o şi bucureşteanul Dragnea. Culmea, toţi au fost victimele aceluiaşi killer, Dan Savenco!

Niciun meci fără emoţii. Aceasta pare să fie deviza Energiei care s-a chinuit groaznic şi contra codaşilor de la CSM Bucureşti.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM București 30-28 (12-14), spectatori 500.

Principali marcatori: Energia – Asoltanei (9 goluri), Apolzan (6), Popescu (3) / CSM Bucureşti – Răpciugă (8), Mironescu (5), Fotache (4).

Victorie cu emoţii

Energia s-a obişnuit să le dea emoţii mari suporterilor. Păiuş şi compania aveau nevoie mare de victorie contra celor de la CSM Bucureşti, în caz contrar fiind puşi să dea explicaţii şefilor care îi ameninţaseră cu amenzi. Oaspeţii au început mai tare meciul şi au condus la pauză cu 14 la 12. La fel ca în partida precedentă cu Ploieşti, Energia a revenit în repriza a doua. Extremele Asoltanei şi Apolzan au pus umărul la revenire, cu 9 respectiv 6 goluri. A fost de ajuns ca Energia să câştige la limită cu 30 la 28. „E foarte greu când la începutul jocului afli că pe Păiuş îl doare umărul, Asoltanei nu a făcut antrenamente toată săptămâna, iar apoi s-au accidentat şi Mocanu şi Enache… Bine că până la urmă am câştigat. Ştiam că vor veni să se agaţe de orice punct. Bine că a fost o chinuială fericită. CSM este din punct de vedere fizic mult peste noi, cu gabarit. Ştiam că e greu. Din fericire am adunat încă două puncte. Ca joc nu e ceea ce vreau, până la urmă ne-am atins scopul. Punctele rămân în clasament”, a răsuflat uşurat la sfârşitul jocului antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. „Am jucat o repriză bine, în partea a doua, şi am şi câştigat. Asta denotă că avem forţă până la urmă şi putem să câştigăm meciuri. Ne facem meciurile grele. I-am felicitat pentru rezultat, unul destul de bun. Meciurile cu echipele de pe poziţii retrogradabile sunt foarte grele”, a adăugat şi şeful Gore Popescu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: