Pandurii întâlnește sâmbătă lanterna roşie

Pandurii Târgu Jiu va evolua în deplasare în etapa a 13-a, când va întâlni o altă echipă din subsolul clasamentului. Gorjenii joacă pe terenul lanternei roşii, Sportul Snagov, şi speră să obţină victoria.

Pandurii Târgu Jiu evoluează sâmbătă în deplasare, la Snagov, cu începere de la ora 11.00. Aflaţi pe locul 18 în clasament înaintea  acestui meci,  gorjenii speră la  o victorie pentru a  se mai ridica din subsolul clasamentului şi pentru a mai avea speranţe pentru meciurile viitoare.

Antrenorul Adrian Bogoi are din nou probleme de lot, după ce Patrick Popescu s-a accidentat grav la meciul din etapa trecută cu Ripensia şi va lipsi probabil mai mult timp. Dar, va reveni pe teren Lu Yuefeng, care a fost suspendat la  meciul cu Ripensia. Lipseşte de  asemenea şi Ciobanu, care  nu e încă la zi cu pregătirea după ce a lipsit mai mult de o lună de pe teren.

Tehnicianul a declarat că şi echipa ilfoveană are un avantaj în faţa celor de la Pandurii, chiar dacă în clasament este mai jos decât gorjenii:  „Avem meci sâmbătă şi sper să recuperăm jucătorii accidentaţi. La Snagov, echipă de pe ultimul loc, toată lumea este cu salariile la zi. Asta spune foarte multe, pentru că în toate echipele se investeşte. S-a făcut noul stadion şi s-a investit enorm în el, iar acum trebuie să se investească şi în echipa de fotbal a oraşului. Avem mulţi jucători noi şi foarte mulţi jucători tineri, iar aceasta este singura soluţie de a creşte ca lumea să fie aproape de noi”.

Sportul Snagov este singura echipă fără victorie în Liga 2, reuşind până acum doar două remize în acest sezon. Ca şi Pandurii, Sportul Snagov este o echipă formată în grabă, din jucători foarte tineri.

Vizualizări: 1,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: