Videochat de 500.000 de euro în saloane de frumuseţe din Târgu Jiu. Doi culturişti, aduşi la audieri

Nu mai puțin de zece persoane au fost duse marți la sediul IPJ Gorj pentru a fi audiate într-un dosar de evaziune fiscală, majoritatea fiind proprietarii unor saloane de masaj sau înfrumusețare din Târgu Jiu.

Polițiștii au descins la 16 adrese încă din zorii zilei, iar după câteva ore s-au întors la birouri cu mai multe calculatoare ridicate în vederea unor percheziții informatice, dar și cu suspecții pe care însă îi anchetează în stare de libertate.

Printre cei aduși la sediul IPJ Gorj pentru a da explicații se numără Mihai Feroiu și Gabriel Drulă, împreună cu soțiile lor. Aceștia sunt practicanți de culturism sau fitness, Bianca Feroiu fiind, de exemplu, campioană națională la culturism în urmă cu patru ani.

Niciunul dintre cei aduși la Poliție nu a dorit să ofere explicații pentru acuzațiile aduse de anchetatori cu privire la o evaziune fiscală de o jumătate de milion de euro. Anchetatorii nu au reținut pe nimeni la finalul zilei, toate persoanele aduse pentru audieri fiind lăsate să meargă acasă.

Investigațiile sunt unele de amploare, iar o continuare a lor e condiționată de ceea ce va fi descoperit la verificarea calculatoarelor ridicate după percheziții.

Eventuale rețineri pentru 24 de ore ar fi complicat însă lucrurile în arestul IPJ Gorj întrucât aici urmau să își petreacă noaptea de marți spre miercuri mai mulți indivizi reținuți în dosarul de proxenetism de la Argeș. Nu mai puțin de 25 de persoane au fost ridicate marți de polițiștii din Argeș în urma unor descinderi la proxeneți care apelau la metoda „loverboy”.

Indivizii le promiteau unor tinere naive că se vor căsători cu ele, după care le obligau să se prostitueze, mai ales în străinătate. Anchetatorii estimează că suspecții au câștigat astfel peste 1 milion de euro, dublul evaziunii estimate de la Târgu Jiu.

O parte din cei reținuți la Pitești au fost aduși la Târgu Jiu tocmai pentru că în arestul IPJ Argeș nu mai erau spații de cazare.

Galerie foto





Vizualizări: 36,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: