Viitorul Târgu Jiu, lovită de COVID-19. Şase cazuri confirmate

Viitorul Târgu Jiu a avut absențe în lot la meciul cu Petrolul, dar și noutăți care nu fuseseră anunţate oficial. Motivul lipsei unora dintre jucători e legat de ultima testare COVID-19 efectuată, şase persoane fiind depistate pozitiv, conform liga2.ro.

Echipa lui Flavius Stoican are nu mai puțin de șase persoane pozitive la SARS-CoV-2, potrivit surselor Liga2.ro. Acestea au fost depistate înaintea meciului cu Petrolul, dar Direcția de Sănătate Publică Gorj a dat avizul ca echipa să joace împotriva ploieștenilor, în care s-a obținut un rezultat mare, un egal, scor 1-1, împotriva uneia dintre cele mai puternice formații care evoluează în acest sezon în Liga 2.

La meciul cu Petrolul, desfășurat sâmbătă, din lotul celor de la Viitorul Pandurii au lipsit atacantul Vlad Șerbănescu și mijlocașii Marius Cioiu și Darius Buia. În schimb, au apărut ca noutăți fundașul Cristian Oros, revenit la echipă după ce în vară se renunțase la el, și portarul Denis Rusu.

Absența celor trei jucători s-a datorat faptului că, potrivit surselor Liga2.ro, au ieșit pozitiv la cea mai recentă testare efectuată de club pentru COVID-19. Pe lângă aceștia, și antrenorul cu portari Dorin Hîrsu, cât și jucătorii Pungan și Enache au fost depistați cu noul coronavirus. Clubul a obținut însă aviz din partea Direcției de Sănătate Publică din Gorj ca partida cu Petrolul să se dispute, după ce ”pozitivii” au fost izolați. Cioiu a fost utilizat în patru meciuri din acest sezon, Șerbănescu a jucat în trei partide, în care a înscris de trei ori, în timp de Buia a evoluat într-un singur joc în această ediție a Ligii 2.

Clubul ACS Viitorul nu a anunțat nimic oficial despre aceste cazuri.

Din Liga 2, echipe care au avut cazuri de COVID-19, în sezonul trecut, în pauza de vară sau în campionatul actual sunt Pandurii, Petrolul, Concordia Chiajna, Turris Oltul, ASU Poli, FK Csikszereda, ”U” Cluj, FCU Craiova 1948, Farul Constanța, CSM Reșița și Viitorul Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: