Dodoi poate redebuta la Pandurii în meciul de la Cluj

Gabriel Dodoi s-a despărțit de Rapid și s-a întors la Pandurii, echipa unde a fost golgheter și de unde prindea transferul la CFR Cluj. Gorjeanul ar putea redebuta la echipa din Târgu Jiu în meciul cu U Cluj, programat luni seara.

Pandurii și-a întărit compartimentul ofensiv prin readucerea atacantului Gabriel Dodoi, jucătorul de 22 ani evoluând ultima dată la Rapid.

Originar din Târgu Jiu, Dodoi a crescut la Pandurii, iar în turul sezonului 2017-2018 a marcat de 7 ori pentru gorjeni în urma unor evoluții care i-au adus transferul la CFR Cluj. Pentru ardeleni n-a jucat decât la echipa secundă, din Liga 3, după care a fost împrumutat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a prins doar un joc în Liga 1.

În vara lui 2019 a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Rapid, pentru care a jucat, în turul campionatului precedent, doar 156 de minute, pe parcursul a șase jocuri. Dodoi a fost împrumutat în iarnă la CSM Reșița dar şi pentru bănățeni a bifat un singur joc, în 22 februarie 2020, chiar în meciul jucat împotriva fostei sale echipe Pandurii. Ulterior, campionatul s-a întrerupt din cauza izbucnirii pandemiei iar Dodoi s-a reunit apoi cu echipa din Valea Domanului, însă înainte de startul noului sezon în Liga 2 a fost rechemat la Rapid, unde Adrian Iencsi nu a rămas impresionat de calitățile sale, astfel că jucătorul a ajuns la un acord cu conducerea pentru rezilierea contractului.

Rămas fără angajament, atacantul a revenit la Pandurii, cu care a semnat până în iarnă. Fostul gogheter ar putea redebuta în tricoul echipei Pandurii în meciul cu Universitatea Cluj, programat luni, de la ora 18:00.

După meciul din campionat, de la Cluj, cu Universitatea, din etapa a 6-a, Pandurii va juca, joi, la Filiași, în turul 3 al Cupei României.

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: