Pandurii, periculoși cu U Cluj dar tot fără puncte

Pandurii Târgu Jiu nu a reușit nici în meciul de la Cluj, din etapa a șasea, să aducă vreun punct. U Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu, însă partida putea beneficia de mult mai multe goluri dacă jucătorii celor două echipe nu s-ar fi întrecut în ratări.

La exact șapte ani de la meciul pe care Pandurii îl juca la Cluj, chiar pe stadionul Cluj Arena, cu Fiorentina, în grupele Europa League, gorjenii arată ca o echipă de Liga 3. Cei de la Pandurii încă nu adună puncte deşi la unele meciuri arartă că pot face faţă competiţiei în care au rămas cu mult noroc şi în acest sezon.

 În meciul disputat la Cluj Idan Golan a deschis scorul în minutul 23, după o reluare din 3 metri, singur cu poarta goală, după ce Mușter a tras din 10 metri, iar Iovicin a parat în lateral. Apoi Pandurii a avut câteva mari ocazii de gol prin fostul golgheter Dodoi, revenit acum la Târgu Jiu, însă Muțiu a fost de nebătut. Pandurul Bunga (38) a avut și el o mare situație în fața lui Muțiu. În prelungirile primei reprize Iovicin a boxat greşit în capul lui Luchin iar penalty-ul a fost transformat de Dorin Goga (45+2).

În partea secundă clujenii au atacat în valuri. Nicolae Pîrvulescu a tras în bară, iar Golan a trimis peste transversală din 6 metri. Din nou Golan a mai ratat o mare ocazie din marginea careului mic, pentru ca apoi Remacle, în minutele 68 şi  69 să aibă două situații, însă nu atât de periculoase pentru Muțiu. În prelungiri, Muțiu a mai salvat o dată din fața lui Vaida (90+3) pentru ca meciul să se încheie cu victoria doar cu 2-0 pentru ”U” Cluj. Cei de la Pandurii au arătat că au potenţial şi au fost periculoşi în faţa porţii dar impresia artistică nu le-a adus nici un punct în clasament.  ”U” Cluj a urcat pe locul 6 iar Pandurii rămâne în continuare singura echipă cu niciun punct acumulat după șase etape.

Vizualizări: 587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: