Medalie de aur la box pentru un gorjean

Gorjeanul Andrei Musteţ a devenit în week-end din nou campion naţional la box. Sportivul este din Bumbesti Jiu şi a câştigat medalia de aur şi titlul de campion naţional la categoria 64 de kilograme, tineret.

Boxerul gorjean Andrei Musteţ a câştigat recent un nou titlu naţional. Sportivul de doar 17 ani, crescut la CS Pandurii Târgu Jiu de antrenorul Ion Geică, a câştigat aurul la tineret, la categoria 64 kilograme. Campionatele Naţionale de Box s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute la Giurgiu, în week-end fiind programate semifinalele şi finalele.  

Musteţi a câştigat primele două meciuri în luna martie când turneul a fost întrerupt atunci din cauza pandemiei de coronavirus. În finală sportivul gorjean a trecut de Cătălin Vicenţiu de la Olimpia Bucureşti. Sportivul i-a mulţumit mai ales antrenorului actual care l-a ajutat să revină în formă dar şi antrenorului Ion Geică, cel care l-a descoperit: „Toată munca grea a dat roade. În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. De asemenea, vreau să-i mulțumesc antrenorului meu care îmi este ca un tată, Perțea George, pentru fiecare secundă pe care mi-a dedicat-o să fiu în cea mai bună formă la această competiție și nu în ultimul rând, omului care m-a descoperit şi antrenorului meu, Geică Ion. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, chiar dacă aceia sunt puțini. Promit că acesta este doar începutul erei mele”.

Sportivul originar din Bumbeşti Jiu se pregătește acum la Brăila sub îndrumarea antrenorului George Perțea. Musteț este multiplu campion național dar și medaliat la Campionatul European de cadeţi.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: