Stoican: „Este un rezultat care ne dă încredere“

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu,  Flavius Stoican nu a fost afectat de semieșecul de pe teren propriu din meciul cu fosta sa echipă, Petrolul Ploiești. Tehnicianul a considerat rezultatul ca fiind just şi bun totodată.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit un rezultat de egalitate în ultima etapă, în fața uneia dintre echipele cu pretenții din Liga 2. Petrolul Ploiești, fosta echipă a lui Flavius Stoican, se află și în acest sezon în luptă pentru promovare. Tehnicianul echipei din Târgu Jiu a conchis după meci că rezultatul de egalitate, scor 1-1, dă încredere echipei sale. „Au fost două reprize diametral opuse: una care ne-a aparţinut şi una în care cei de la Petrolul au pus presiune pe noi. Ei formează o echipă bună, cu jucători valoroşi şi un antrenor cu mare experienţă. Până la urmă, este un rezultat care ne dă încredere”, a spus Stoican care recunoaşte că echipa sa este acum în reconstrucţie şi orice punct contează: „Suntem într-o reconstrucţie. Avem în lot jucători tineri şi foarte tineri şi atunci, normal, fiecare punct contează enorm pentru moralul lor. Cu siguranţă, după acest meci, jucătorii mei vor avea mult mai multă încredere în ei. Este important ca ei să simtă şi pe teren că nu sunt cu nimic mai prejos ca adversarul. Am făcut o primă repriză foarte bună. Păcat că nu am mai marcat. Puteam să ne desprindem, dar, în același timp, puteam să și pierdem pe final de meci. Odată cu trecerea timpului, adversarii au echilibrat jocul“.

Trecând peste problemele de lot cauzate de cazurile de COVID-19 de la echipă, antrenorul Flavius Stoican a fost mulţumit de jocul echipei sale.

De partea cealaltă, Viorel Moldovan a fost dezamăgit că nu a reuşit să profite de semieşecul lui FCU.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: