Universitatea Craiova a mai perfectat patru transferuri

Pe ultima sută de metri Universitatea Craiova a mai perfectat patru transferuri. Oltenii i-au adus pe Reagy Ofosu (29 de ani), pe George Cîmpanu (19 ani), ambii de la FC Botoșani, pe Ivan Mamut, din Croația, și pe Mihai Căpățînă (24 de ani), de la FC Voluntari.

Oficialii Universităţii Craiova au perfectat încă patru transferuri în ultima zi în care se mai puteau transfera jucători.

Primul transferat oficial a fost George Cîmpanu (19 ani), mijlocaş ofensiv adus de la FC Botoşani. „Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naționala Under-21: George Cîmpanu. El a semnat cu Știința pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani. Rămâneți cu ochii pe canalele noastre media pentru alte anunțuri extrem de importante“, a precizat oficial clubul din Bănie.

Craiova a anunțat luni seara şi al doilea transfer al zilei, cel al lui Reagy Ofosu, atacant de la FC Botoșani. Neamțul poate juca oriunde în linia de atac. Ofosu a venit la Botoșani în vara lui 2019 și a mai jucat la Hamburg II, FC Inglostadt II, Chemnitzer, SV Grodig, NEC Nijmegen, Istra, Spartak Trnava și Szombathelyi Haladás. Ofosu a ajuns la Botoșani în iulie 2019, și a contribuit decisiv la 15 goluri în tricoul echipei moldovene, în 42 de partide (7 reușite și 8 pase de gol).

Tot luni Craiova a anunțat un nou transfer, al treilea al zilei. Este vorba  de atacantul croat Ivan Mamut (23 de ani, 1,92 m). Acesta vine de la Inter Zapresic iar sezonul acesta a marcat 2 goluri în 3 meciuri în liga secundă.

Oltenii au bifat și a patra mutarea a zilei, mijlocașul Marian Căpățînă, de la FC Voluntari, care a semnat un contract pe patru ani cu echipa lui Cristiano Bergodi. FCSB voia să-l transfere și ea pe Căpățînă, pentru o sumă mică, până în 200.000 de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer, dar Voluntari nu accepta mai puțin de 800.000 de euro.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: