Vîlceanu, contract de un milion de euro cu CEO

Liberalul Dan Vîlceanu a câștigat la finele lunii iunie un contract în valoare de un milion de euro cu Complexul Energetic Oltenia. Liberalul a declarat că în acest contract este asociat cu mai multe firme și că cea mai mare parte din bani îi revin companiei Artego. Liderul de contract este firma Remont SA din Fărcăşeşti.

Pe 30 iunie, firma la care acesta este acţionar Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, a câştigat un contract de un milion de euro. Potrivit anunțului de pe SEAP, contractul câștigat de Vîlceanu vizează expertizare, proiectare, modernizare și montare mecanică a transportatorilor cu bandă la UMC Roșiuța. Politicianul a explicat joi că respectivul contract a fost câștigat de o asociere de firme, Remont SA fiind liderul lucrării. 

50.000 de euro dintr-un milion

Dan Vîlceanu a declarat că nu se mai ocupă de mult timp de firmele sale, dar că şi le asumă. A mai declarat că din milionul de euro, firmei sale, Remont SA, îi revine doar 50.000 de euro. ”Este adevărat că o companie la care sunt acționar, împreună cu alte trei companii, dacă nu mă înșel, că nu mă mai ocup de mult de companiile astea, dar mi le asum, sunt ale mele. Împreună cu alte companii, ca UMR, Grimex, Artego, și Artego este asociat, a câștigat un contract de un milion de euro. Vă mai pot spune că valoarea lucrărilor pe care compania la care sunt acționar este undeva la 50.000 de euro din milionul acela”, a spus Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj. Vîlceanu a mai spus că cei mai mulţi bani îi va încasa Artego. ”Dar, vă rog să îl întrebați de pe domnul David cât costă numai covorul de cauciuc. Vreau să vă spun că din milionul acela de euro, pentru că este un proiect mare, este vorba de o bandă, mai mult de jumătate este prețul covorului de cauciuc și încă 20,30% din prețul acesta sunt piese pe care le produc alte companii, adică motoare, reductoare, lucruri pe care nu le producem noi”, a mai spus Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj. Familia Vîlceanu a câştigat mulţi bani de la complex, de-a lungul anilor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: