Vîlceanu: „Dacă cineva vrea un tătuc la PNL, să ştie că s-au dus vremurile alea”

Deputatul Dan Vîlceanu a luat atitudine, după ce primarul Liviu Cotojman a contestat public modul în care liderul PNL Gorj conduce partidul. „Partidul e condus de un Birou Permanent Judeţean, nu de o persoană.

Toate deciziile pe care le-am luat au venit în urma unor propuneri, inclusiv cele de excluderi. Excluderile nu au fost propunerea mea, deciziile au fost luate prin vot democratic, în mod secret, doar trei au trecut, una nu. Domnul Cotojman nu ştie lucrul acesta pentru că dânsul nu vine la şedinţe. Dacă cineva îşi doreşte vreun tătuc la partid, să ştie că s-au dus vremurile alea”, a declarat Dan Vîlceanu.

„M-am consultat cu toţi primarii PNL”

Șeful PNL Gorj nu are ce să-și reproșeze și consideră că şi-a făcut bine treaba şi în ceea ce priveşte relaţia cu primarii. „M-am consultat cu toţi primarii PNL şi în ceea se priveşte sumele defalcate din TVA. Din punctul ăsta de vedere, cred că domnul Cotojman e mulţumit, a luat o sumă cât au luat oraşele. Faptul că dânsul a considerat că această activitate a mea nu este suficientă, e mai puţin important, eu cred că eficienţa muncii este cea care îşi spune cuvântul”, a spus Vîlceanu.

„Un soi de campanie”

Liderul PNL Gorj crede că ieşirea lui Cotojman este cauzată de apropierea alegerilor din partid. „Pe de altă parte, este şi conjunctura în care ne aflăm, vin alegeri la partid, iar colegii simt nevoia să fie mai vizibili, să-şi facă un soi de campanie. Toţi colegii vor avea o şansă egală la aceste alegeri din partid, există o comisie care organizează alegerile, nu le organizez eu. Pot garanta că alegerile vor fi democratice, libere”, a precizat liderul PNL Gorj.

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: