Vîlceanu: La CEO se va ajunge la sclavagism

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, i-a scris din nou ministrului Energiei, Anton Anton, cerându-i să se implice direct în problemele de la Complexul Energetic Oltenia. Asta după ce salariaţii de la Lupoaia au fost ameninţaţi de şefi, pentru că nu voiau să mute un cablu aflat sub tensiune. Minerii nu mai vor să-şi rişte viaţa, mai ales că un coleg de-al lor a murit şi alţi trei au fost răniţi în ultimele zile.

„La CEO, uşor-uşor se va ajunge la sclavagism, pentru că legea pe care o aplică alţi agenţi economici, aici este călcată în picioare. Cer IPJ Gorj să se sesizeze şi să facă cercetări în acest caz. De asemenea cer ITM Gorj să facă o anchetă în acest sens şi să comunice public concluziile. Unde sunt acum marii salvatori ai CEO, parlamentari PSD, Victor Ponta şi alţii? De ce se ascund?”, susţine Dan Vîlceanu.

De asemenea, deputatul liberal crede că acesta este momentul în care sindicatele din CEO trebuie să se autodesfiinţeze. „Unde sunt sindicaliştii, de ce tac? Interesul lor este să protejeze conducerea PSD a CEO sau oamenii? Sindicatele să se autodesfiinţeze dacă menirea lor a ajuns să fie grija faţă de şefime şi nu faţă de muncitori”. (A.A.)

Vizualizări: 1,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: