Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Viol oprit de poliţişti

Poliţiştii din Turceni au dispus reţinerea unui bărbat de 36 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Turceni au fost sesizaţi ieri seară  prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe raza satului Strâmba Jiu, trecând prin dreptul unei locuinţe, a auzit o persoană care ţipa şi striga după ajutor. Femeia povestește chinul prin care a trecut, forțată de bărbatul de 35 de ani să întrețină relații sexuale cu el. Nu s-a mai putut apăra în fața tânărului și a început să strige disperată după ajutor. Pentru a nu fi auzită, violatorul i-a astupat gura cu mâneca hainei. Din fericire pentru bătrână, un vecin care trecea prin dreptul casei a auzit țipetele disperate ale femeii, însă s-a temut să intre în casă și a chemat poliția. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă a poliției, care a ajuns la timp pentru femeie.

Poliţiştii l-au imobilizat pe suspect şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie.

Având în vedere că din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că suspectul a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate şi a încercat să întreţină cu aceasta, act sexual prin constrângere, poliţiştii l-au reţinut pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, poliţiştii îl vor prezenta pe suspectul C.G., Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: