Violată la 87 de ani de un individ de 24 de ani. Agresorul purta cagulă!

Ziua de 8 Martie a fost cum nu se poate mai rea pentru o bătrână de 87 de ani din Negomir, după ce un individ a intrat peste ea în casă şi a violat-o. Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, agresorul având faţa acoperită atunci când a intrat în locuinţa femeii. Aceasta a încercat să se apere, dar după ce a fost lovită cu pumnii şi picioarele nu a mai avut altceva de făcut decât să aştepte zorii zilei pentru a anunţa autorităţile despre cele întâmplate.

Dis-de-dimineaţă ea a mers la primarul Tudor Oiţă, mai ales că are casa la câteva sute de metri distanţă de sediul Primăriei Negomir. Aici i-a povestit edilului ce s-a întâmplat, acesta, la rândul său, anunţând imediat poliţia despre ceea ce tocmai aflase.

„Când am venit de dimineaţă la primărie, dumneaei mă aştepta. Plângea şi am chemat-o în birou ca să stăm de vorbă. Mi-a povestit că a intrat cineva peste dumneaei în casă, în jurul orei 1.00, care a şi bătut-o. Am încercat să o liniştesc şi atunci l-am sunat pe domnul şef de post pentru a-l anunţa despre aceste lucruri”, a povestit primarul localităţii. Imediat a fost deschisă o anchetă, iar poliţiştii care au mers la locuinţa bătrânei pentru a discuta cu aceasta au aflat cam cine ar fi putut fi agresorul. Individul a purtat cagulă, dar în lupta cu femeia şi după ce a comis violul a renunţat la a-şi mai proteja faţa. Poliţiştii i-au dat repede de urmă individului în sat şi l-au dus la secţie la Rovinari pentru audieri, în cursul zilei acesta recunoscându-şi faptele.

Cele întâmplate i-au îngrozit pe localnici, oamenii spunând că nu au avut în Negomir parte de asemenea fapte de mulţi ani de zile. „Ea este lovită, se vede cu ochiul liber cât e de bătută. A ţipat după ajutor, dar dacă are casa mai retrasă de la stradă nu are cine s-o audă acolo în spate. Am vorbit cu ea şi spune că l-a recunoscut pe agresor”, a spus o rudă a bătrânei.

Individul audiat de poliţişti în acest caz este un tânăr de 24 de ani implicat anul trecut într-un scandal. Localnicii spun că în cazul respectiv el a luat bătaie de la alţi doi indivizi din sat, care acum sunt judecaţi pentru faptele lor. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Vizualizări: 1,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: