Violatori condamnați la închisoare

Doi tineri, unul din Baia de Aramă și altul din Stănești, vor sta câțiva ani buni în perioada următoare în spatele gratiilor, după ce judecătorii i-au condamnat ieri pentru un viol comis în luna mai.

O tânără de 19 ani din Mureș a fost forțată de aceștia să întrețină relații intime cu ei, violul consumându-se pe un teren viran, un martor sunând la 112. Așa au ajuns Eugen Dorin Buzneri și Ionel Gheorghe Titirigă în spatele gratiilor, cei doi fiind recidiviști, anul trecut fiind implicați în mai multe furturi pe raza municipiului, mașinile din parcări fiind preferatele lor, pentru acele fapte primind condamnări cu suspendare.

Acum magistrații au decis ca să îi condamne pe cei doi la câte 5 ani de închisoare pentru acuzația de viol și, în plus, la această pedeapsă le-au cumulat și pe cele dispuse de un alt complet în dosarul de furt calificat. Astfel, Buzneri a ajuns să aibă în total de executat 8 ani și 3 luni de pușcărie, iar amicul său să stea cu trei luni mai mult ca el în spatele gratiilor, asta, evident, dacă nu vor găsi chichițe legale pentru a scăpa mai repede din pușcărie. Sentința de acum nu este definitivă, ea putând fi contestată. În plus, procesul va continua pe latură civilă, magistrații urmând să stabilească daunele pe care le va primi tânăra violată de cei doi, pentru asta judecata urmând să se reia luna viitoare.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: