Viorel Suveranul, lider sindical la CE Oltenia

Viorel Nicolovici, bărbatul din Rovinari care se autointitulează „Viorel Suveranul” este sindicalist în cadrul CE Oltenia. Rovinăreanul a fost recrutat recent în Sindicatul Solidaritatea 2013, condus de Nicu Bunoaica. Viorel Suveranul a primit și funcție sindicală, respectiv pe cea de președinte al Departamentului Pinoasa al sindicatului condus de Bunoaica.

Viorel Nicolovici este lăcătuș mecanic la cariera Pinoasa a CE Oltenia. Minerul are carte de identitate de suveran și se consideră ființă vie.

La nivel naţional există o adevărată mişcare, în care o mulțime de persoane s-au declarat suverane. De altfel, Viorel Suveranul este cel care, în urmă cu un an, a fost prins pe un drum public, conducând un autoturism Ford cu numărul „vn 01 suveran”, fiind ulterior amendat de poliţie pentru că avea permisul suspendat.

Nicu Bunoaica spune că nu îl interesează activitatea personală a lui Viorel Nicolovici și a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. ”Este pe Departamentul Pinoasa, se numește Viorel Nicolovici, dar i se spune Suveranul. E un om deosebit. El este președintele de departament și are funcția de vicepreședinte în sindicat. Este membrul sindicatului din această lună, de când am făcut departamentele și va putea semna ca președinte după ce ies de la Tribunal documentele. Va fi, legal, președintele de departament de acolo”, a declarat Nicu Bunoaica.

Președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 a explicat cum l-a recrutat în sindicatul său pe Viorel Suveranul. ”Ne-am întâlnit acolo, deja avea susținători. Voia să-și facă un sindicat, avea oameni, dorea să se facă sindicalist. Este un om deosebit, care discută cu mine pe problemele noastre, cădem de acord. Am avut discuții pur sindicale. Pentru mine, problemele celelalte nu mă interesează. Viața lui este viața lui. Nu mă deranjează că este suveran, atât timp cât a acceptat să semneze, să-și dea codul numeric, înseamnă că are încredere în sindicatul Solidaritatea”, a conchis Nicu Bunoaica.

Vizualizări: 5,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: