Virgil Drăguşin, dezamăgit de atacurile din PNL Gorj

Numele lui Virgil Drăguşin apare tot mai des pe buzele liberalilor, drept un posibil candidat la şefia PNL Gorj. Acesta nu a confirmat candidatura, spunând că încă nu a luat o decizie. În schimb, s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că lupta electorală pentru câştigarea şefiei PNL Gorj s-a transformat într-un şir de atacuri nesfârşite între cei trei candidaţi.

Ion Navlea, Dian Popescu şi Radu Angheloiu sunt cei trei candidaţi intraţi în cursa pentru preşedinţia PNL Gorj, la alegerile ce vor avea lor pe 4 septembrie. Campania electorală a devenit destul de dură în ultimele săptămâni, Dian Popescu şi Angheloiu fiind campioni ai jignirilor reciproce.

Virgil Drăguşin este unul dintre cei mai vechi liberali din Gorj, dar nu şi-a manifestat intenţia de a candida. Prezent aseară la emisiunea „Provocare la adevăr”, difuzată la Gorj TV, Virgil Drăguşin a spus că nu numai presa, ci şi colegii de partid îl întreabă dacă are de gând să candideze: „Nu am luat o decizie privind candidatura. Am timp suficient să am o astfel de opţiune. Îmi cunosc bine colegii de partid şi mă voi consulta cu ei înainte de a lua o decizie”.

„PNL Gorj are nevoie de echilibru”

Drăguşin nu a ezitat însă în a-i acuza pe cei intraţi deja în cursă că se axează pe atacuri reciproce, nu pe programe. „Doresc să îmi manifest nemulţumirea faţă de modul în care decurge această campanie electorală. Candidaţii preferă să scoată la iveală fiecare punctele slabe ale celuilalt, în loc să se bată în programe şi idei. Mă aşteptam să vină cu mesaje politice, nu cu atacuri, dar poate aşa înţeleg ei să facă politică”, a spus Drăguşin.

Întrebat ce fel de preşedinte ar fi necesar pentru PNL Gorj, Virgil Drăguşin a spus că opţiunea lui va fi pentru un om care să aducă echilibru şi linişte în filială. „Este nevoie de un om care să reuşească să aducă toate părerile la aceeaşi masă, să găsească unitatea în diversitatea Partidului Naţional Liberal”, a mai spus Virgil Drăguşin.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: