UNPR Gorj negociază funcţii cu PDL Gorj

Mai multe funcţii de conducere din instituţiile publice deconcentrate vor fi negociate în perioada următoare! Vorbim despre acest lucru în contextul  în care PDL Gorj a format o comisie de negociere cu UNPR, pentru a hotărî funcţiile pe care le vor prelua de la Uninunea Naţională pentru Progresul României.

Preşedintele interimar al UNPR, Marius Vlaicu, nu ştie deocamdată ce funcţii vor fi negociate cu PDL. Este însă posibil să apară un nou candidat din partea UNPR pentru şefia Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor, după ce fostul candidat al acestei formaţiuni a obţinut la concurs nota 2. “O comisie de negociere a format şi partidul nostrum, acum urmează ca la sfârşitul acestei săptămâni să ne întâlnim pentru a vedea ce funcţii vom negocia. Avem şi noi oamenii noştri buni, pe care trebuie să îi promovăm. Este posibil ca la pentru şefia OPC să venim cu un alt candidat, oricum eu personal pe fostul candidat nu îl mai susţin. Să vedem ce decid şi colegii mei“, a delcarat Marius Vlaicu, preşedinte interimar al UNPR Gorj.

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Biroului Permanent Judeţean, PDL Partidul Gorj a desemnat o comisie de negociere cu UNPR Gorj formată din Ionel Manţog, deputaţii Severus Militaru şi Cosmin Popescu, senatorul Ion Ruşeţ, primarul de la Negomir, Ion Gruescu.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: