Virozele au redus programul de vizită la spital

Măsuri la cel mai mare spital din Gorj pentru limitarea numărului de infecții respiratorii și viroze. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a luat decizia să restricționeze accesul vizitatorilor în unitatea medicală. Astfel că rudele pacienților îi mai pot vizita pe aceștia timp de două ore pe zi.

Mai exact, programul este de la ora 15 la 17, de luni până vineri, iar, în weekend, rudele pacienților pot să-i viziteze timp de trei ore la prânz. 

“Având în vedere că a crescut numărul de viroze și de infecții respiratorii, conducerea spitalului a luat anumite măsuri pentru limitarea acestor viroze. S-a limitat temporar programul de vizită al aparținătorilor. Programul de vizită este de luni până vineri, între orele 15 și 17, iar sâmbătă și duminică, este între orele 12 și 15”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul interimar al spitalului.

În plus, au fost asigurate stocurile necesare de halate de unică folosință pentru vizitatori, dar și pentru medicamentele necesare pentru tratarea infecțiilor respiratorii. „S-a asigurat stocul necesar pentru halate de unică folosință, botoșei de unică folosință, teste de gripă și au fost achiziționate medicamentele necesare pentru tratarea gripei”, a mai spus Vienescu.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: