Vişan ajunge abia vineri la Lupoaia

Secretarul de stat Doru Vişan a plecat din Gorj fără să treacă prin carierele Complexului Energetic Oltenia. Minerii au solicitat prezenţa demnitarului la Cariera Lupoaia, însă acesta le-a promis că va veni în această săptămână să vadă în ce condiţii îşi desfăşoară activitatea.

Secretarul de stat din Ministerul Energiei a fost prezent, vineri, la Târgu Jiu, unde a discutat cu mai mulţi primari şi autorităţi judeţene despre problema exproprierilor şi, implicit, lipsa frontului de lucru pentru excavatoare. Acesta nu a mai avut timp să meargă şi în cariere, unde a fost invitat de mineri. „Noi l-am invitat pe domnul Vişan la Lupoaia. Ne-a spus că nu mai poate să ajungă. Dar ne-a promis că vineri, la ora 9, va veni din nou în Gorj. Se va opri la Lupoaia şi va veni în carieră. Îl vor însoţi câţiva oameni, salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia, şi îi vom arăta cum muncim noi acolo”, a transmis sindicalistul Nicu Bunoaica.

Liderul de sindicat vrea să-i arate lui Vişan şi cablurile electrice înnădite ori echipamentele învechite. „Îi arătăm macaralele, excavatoarele, cablurile electrice, tot. Am vorbit şi despre grupa de muncă. Mi-a spus că dacă nu va fi grupa de muncă, va fi război. Mi-a promis solemn că se va lupta cu preţul vieţii pentru ca minerii să nu piardă grupa de muncă de la anu’. Îi vom arăta excavatoarele noastre şi dumnealui va face un raport pe care i-l va trimite ministrului Energiei”, a mai explicat Bunoaica. (A.A.)

Vizualizări: 1,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: