Vişoianu pleacă de lângă Ponta

Premierul Victor Ponta este părăsit de încă un consilier. După plecarea lui Radu Magdin zilele trecute, consilier onorific care se ocupa de strategia de comunicare externă, astăzi şi-a anunţat demisia un alt consilier onorific, Corneliu Vişoianu. Acesta din urmă, cunoscut gorjenilor după ce a candidat fără succes din partea PDL pe Colegiul 5 Rovinari în anul 2008, a trecut apoi cu uşurinţă în barca PSD. Ponta l-a numit consilier onorific pe Vişoianu, un cunoscut lider al masoneriei, dar şi un apropiat al lui Bogdan Buzăianu de la Energy Holding.

Vişoianu şi-a anunţat demisia pe facebook. "Scriu acest mesaj pentru a consemna și public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru șansa oferită și pentru cei aproape 3 ani de colaborare'', a scris Vişoianu.

Ponta este plecat din ţară de câteva zile, fiind în Turcia unde a suferit o operaţie chirugicală. Premierul este părăsit de colaboratori cel mai probabil din cauza dosarului penal care l-ar putea lăsa foarte curând fără funcţie.

print_visoianu

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: