Vizită medicală cu amical la Craiova pentru Energia

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari continuă pregătirea la Sala Sporturilor în vederea debutului în retur programat în week-end. Au revenit la echipă şi cei doi americani din lot, Troupe şi Darby. Astăzi întreg lotul se va deplasa la Craiova pentru vizita medicală, iar după-amiază Energia va juca un meci amical cu formaţia locală SCM U Craiova.

Echipa de baschet se pregăteşte de acum în formulă completă după ce au revenit şi jucătorii americani. Astăzi, la ora 10:00, jucătorii vor fi prezenţi la Policlinica pentru sportivi Craiova unde vor efectua testele medicale prevăzute înainte de debutul returului iar după-amiază, de la ora 18:00 este programat un meci amical SCM U Craiova. Antrenorul Nikolic a considerat că dacă tot se face deplasarea la Craiova pentru vizita medicală, este bine să fie organizat şi un meci amical, acesta fiind singurul test înaintea primului joc oficial din retur. Pentru retur nu s-a mai perfectat nici o achiziţie şi nici nu sunt şanse să se mai întâmple acest lucru pentru că antrenorul consideră că are un lot puternic chiar dacă l-a pierdut pe Căpuşan. Acesta şi-a găsit deja o echipă şi urmează să joace la BC Târgu Mureş din retur.

Conducerea clubului consideră că lotul e complet. „Nu mai avem nevoie de nimeni şi nu va mai fi transferat nici un jucător. Antrenorul Slobodan Nikolic a precizat că nu vrea să mai transfere nici un jucător dintre cei cu care am fost în negocieri. Mergem mai departe cu lotul actual pentru că dânsul spune că e un lot bun”, a precizat preşedintele secţiei de baschet Marius Vlaicu. Primul meci al returului s-a devansat cu o zi şi se va disputa pe 16 ianuarie după ce echipa din Otopeni a făcut o cerere în acest sens pentru că sala este ocupată în ziua în care era programat iniţial meciul.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: