Voica: Nu o să plec în concediu cât voi fi primar

Primarul Ion Voica spune că dacă nu va mai fi primar se întoarce la vechea pasiune, afacerile. Şeful comunei Săcelu mai spune că atâta vreme cât va fi primar nu va merge în concediu.

Primarul Ion Voica nu merge nici în staţiunea de la Săcelu deşi recunoaşte că este printre cele mai renumite din acest punct de vedere în ţară. Primarul spune că vede staţiunea numai când trece spre casă. „Casa mea este după staţiune aşa că vrând nevrând trebuie să trec pe acolo. Nu am fost niciodată în staţiune să fac baie”, a declarat Ion Voica, primarul din Săcelu. Acest lucru din cauza

„Trag speranţă că voi mai fi primar”

Deşi locuieşte la casă, primarul Voica mărturiseşte că nici el şi nici soţia nu au timp pentru gospodăria lor, amândoi având serviciu. „Nu am plecat niciodată de când sunt primar în concediu şi nici nu o să plec atâta timp cât voi fi. Am fost plecat o lună de zile forţat atunci cu accidentul dar de atunci nu”, a mărturisit primarul Voica. Preocupat mai ales să rămână în fruntea comunei Săcelu, primarul Voica spune că ar renunţa la orice altă plăcere pentru administraţia locală. „Atâta timp cât sunt primar şi trag speranţă că voi mai fi primar şi de acum înainte nu o să mă intereseze altceva”, a precizat Voica.

AFACERI

Ion Voica mărturiseşte că înainte de a fi primar a lucrat în industrie după care a trecut la afaceri în construcţii. „Am fost om de afaceri şi nu mi-a fost greu. Dacă eşti în stare să te lupţi pentru banii tăi aşa te lupţi şi pentru bani publici, aşa cum gospodăreşti propria afacere aşa o gospodăreşti şi pe cea cu bani publici”, susţine primarul din Săcelu. Primarul Ion Voica este căsătorit şi are un singur băiat de 26 de ani. 

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: