Voiculescu şi serviciile de inteligenţă

Sunt tare neliniştit în pragul sărbătorilor astea. Mă simt mai tânăr ca niciodată şi am aşa o dorinţă neţărmurită de a face bine. De fapt, mai mult de a pune lucrurile în ordine şi nesimţiţii la punct. Da, vreau să fiu un mic supererou pe blog. Măcar până la sfârşitul anului. Un mic justiţiar. Să vă atrag atenţia asupra lucrurilor şi oamenilor de căcat şi să vă împing spre bine. Să fie bine şi să nu fie rău, cum bine zicea un clasic în viaţă.

Cel căruia trebuie să-i mulţumesc pentru această nouă atitudine a mea este, în mare parte, Dan Voiculescu. Securistul, omul. Dan Voiculescu are o fundaţie şi asta mă scoate din sărite. O fundaţie care cică face bine. Şi încurajează tinerii să… Ce să spui tu tinerilor, băşinosule- Tu ţi-ai turnat familia, căcăciosule! Ai pârât (rude primare) ca să le fie altora rău şi ţie bine. Ce să-i înveţi tu pe copii, nenorocitule-

I-auziţi ce motto are fundaţia: DESCOPERIM ŞI ANTRENĂM INTELIGENŢA. Cât de securistic poate să sune asta- Nu se apropie hazliu de tare de ”descoperim şi antrenăm serviciile de inteligenţă”- Băi, ca să v-o spun direct, de la obraz: inteligenţa voastră mă lasă rece. Eu sunt inteligent şi ZIC: nu vă recunosc pe nici unul care lucrează la trustul Intact sau care colaborează cu Fundaţia Dan Voiculescu drept inteligent. Nu poţi să fii inteligent şi slugarnic în acelaşi timp. Sînt chestii incompatibile. Aveţi diplomă de inteligenţă de la Spiru Haret!

Există oameni pe care o sută de fapte bune nu pot să-i spele. Ruşine, bă! Mă ... în fundaţia voastră! Cine lucrează cu această hidoşenie nu e tânăr. E un amărăştean mîncător de lături.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: