Vor alegeri parlamentare mai devreme

Social-democraţii gorjeni nu sunt de acord cu data de 11 decembrie, preconizată pentru alegerile parlamentare. Pesediştii gorjeni spun că alegerile parlamentare ar trebui să aibă loc, cel mai târziu, la sfârşitul lunii noiembrie.

 Ion Călinoiu consideră că ar fi foarte dificil de organizat alegeri într-o perioadă în care administraţiile locale se preocupă de asigurarea condiţiilor favorabile pentru depăşirea sezonului rece. „Este exagerat de târziu. Tocmai în perioada în care este nevoie să ai asigurate condiţiile din administraţie pentru iarnă, tu atunci te ocupi să formezi Guvernul. Este extraordinar de târziu. O perioadă bună ar fi sfârşitul lui noiembrie, începutul lui decembrie”, a declarat Ion Călinoiu, preşedinte executiv al PSD Gorj.

Şi Cosmin Popescu, vicepreşedintele PSD Gorj, consideră că alegerile parlamentare ar trebui organizate la sfârşitul lunii noiembrie. Deşi au apărut o serie de speculaţii privind locurile eligibile pentru PSD la alegerile parlamentare, Cosmin Popescu susţine că încă nu s-au purtat discuţii în acest sens. „Nu sunt tensiuni în cadrul PSD Gorj. Toate aceste lucruri privind listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat o să fie dezbătute şi aprobate în forumul de conducere al partidului. Până acum nu a avut loc nicio discuţie cu privire la alegerile parlamentare din toamnă. Mă gândesc că undeva la sfârşitul lunii septembrie ar trebui să ştim şi lucrurile să fie stabilite”, a precizat Cosmin Popescu.

Potrivit lui Florin Cârciumaru, Victor Ponta şi Ion Călinoiu se vor situa pe prima poziţie pe listele PSD pentru alegerile parlamentare. Printre cei care au şanse de a ocupat următoarele poziţii se numără: Andrei Maioreanu, Ion Ciocea, Mihai Weber şi Adi Câmpeanu.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: