Vor să-i arate ministrului Energiei, prin fotografii, condițiile din cariere

Câțiva tineri din cadrul oraganizației de tineret a PNL Gorj au venit joi în fața Prefecturii Gorj ”înarmați” cu câteva fotografii care reflectă condițiile grele în care lucrează minerii din cadrul CE Oltenia.

Tinerii au spus că vor să îi arate ministrului Energiei, Anton Anton, situația de fapt din unitățile miniere. ”N-a vrut să-și murdărească pantofii, nu-l interesează de situația minerilor. Cred că toată lumea are o rudă care lucrează în carieră și știm situația de acolo. Am adus fotografiile deoarece domnul ministru nu vrea să meargă în cariere și i-am adus noi imagini, să vadă în ce condiții lucrează oamenii”, a spus Robert Alexandru.

”Să vadă și domnul ministru cum își desfășoară minerii activitatea, prin nămoale. Ar trebui să le îndeplinească și lor dorințele”, a explicat Florentina Tomescu.

Ministrul Energiei este prezent joi la Gorj pentru a discuta cu administrația CE Oltenia și sindicatele, după ce minerii din cariere au sistat activitatea de aproape o săptămână, solicitând salarii mai mari și condiții mai bune de lucru. Ședința are loc la sediul Prefecturii Gorj din Târgu Jiu.

Pentru că au ratat momentul în care ministrul Anton Anton a intrat la discuții, tinerii liberali îi vor arăta imaginile după ce se vor încheia discuțiile.

Vizualizări: 4,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: