Votant Udrea: Democraţia a învins în PD-L!

Ion Bârcă este convins despre faptul că unii dintre delegaţii PDL Gorj care au participat la alegerile pentru desemnarea preşedintelui partidului şi-au schimbat opţiunea de vot atunci când au ajuns la urne. Democrat-liberalul a comentat pe seama alegerilor desfăşurate la finele săptămânii trecute.

Reporter: Cum comentaţi rezultatul alegerilor pentru şefia PDL?

Ion Bârcă: Eu vă spun, eu am fost şi am votat-o pe doamna Elena Udrea. Nici nu mă ascund, nici nimic. Nu sunt dezamăgit cu nimic, democraţia a învins, asta e situaţia. Problema este, din ce am văzut, au fost mai mulţi de partea domnului Blaga.

Rep.: Ce credeţi că a dezavantajat-o pe doamna Udrea?

I.B.: S-au văzut cei 300 în plus care erau de partea domnului Blaga. Eu sunt un om realist, cum am spus-o şi în alegerile parlamentare că am susţinut pe cei de la USL, am recunoscut şi de ce i-am susţinut şi am votat cu domnul Iriza şi acum am spus public că voi vota cu doamna Udrea. Eu nu sunt un trădător cum spun alţii, trădătorii sunt ăia, ştiu ei care sunt, care merg la două capete. Aceia care promiteau într-un fel că votează cu domnul Blaga, într-un fel au promis doamnei Elena Udrea, ăia sunt trădători şi sunt destui de la Gorj. Unii au zis că susţin pe doamna Udrea şi în final au susţinut pe domnul Blaga.

Rep.: Cine ar fi aceste persoane care şi-au schimbat opţiunea la vot?

I.B.: Nu aş vrea să spun. Domnul Cupă a semnat moţiunea domnului Blaga, nu fac referire la el, şi-a menţinut poziţia şi nu ne-a obligat să ţinem cont de opţiunea dumnealui. Se ştiu cei care au mers la două capete, nu sunt neamurile mele sau ale domnului Cupă. Cu toate că sunt susţinuţi de cine sunt susţinuţi, eu sunt încă membru al PDL şi nu mai accept niciun aranjament, cum îi prind cum dau în presă. Alţii s-au îmbogăţit pe urma PDL prin aranjamente, ba că eşti consilier judeţean, îţi stă bine mersi, ba te duci la negocieri, negociezi cu domnul Călinoiu vis-a-vis de nişte chestii, deci cam aşa stau lucrurile. Nu dau nume, dar se simt ei cu musca pe căciulă.

Rep.: Tot aceste persoane şi-au şi schimbat opţiunea la vot?

I.B.: Vai de capul meu, nici nu îmi vine să cred. În fine, e opţiunea fiecăruia, asta este. Eu am spus, democraţia a învins. Majoritatea a învins minoritatea. A ieşit domnul Blaga, asta e, ne supunem majorităţii.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: