Votează-l pe Darby şi trimite Energia la All Star Game

Americanul Louis Darby va fi mai mult ca sigur reprezentantul echipei gorjene la All Star Game. Louis Darby, cel mai spectaculos baschetbalist din Ligă, este o prezenţă constantă la acest eveniment.

Darby a câştigat concursul de slam dunk, desfăşurat în urmă cu trei ani la Sibiu. Americanul Energiei ar putea ajunge pentru al patrulea an consecutiv la All Star Game. Cu doar patru zile înainte de finalul perioadei de votare, pentru poziţia a 3, Darby are aproape 1000 de voturi şi conduce detaşat pe postul său. Următorul în preferinţele votanţilor este  jucătorul echipei BCM U Piteşti, Lamonte Ulmer, care are sub 600 de voturi. Gala va avea loc la Cluj Napoca, marţi 15 aprilie. La stabilirea participanţilor contribuie votul publicului, exprimat pe site-ul Federaţiei în proporţie de 30% , votul presei – 30% şi votul tehnic al oamenilor din federaţie, în proporţie de 40%. În data de 8 aprilie, Federaţia Română de Baschet va da publicităţii componenţa celor doua selecţionate,  14 jucători şi 2 antrenori.

Radu Stroescu, preşedintele secţiei de baschet Energia, speră ca Darby să facă spectacol, chiar dacă nu va câştiga: “Sunt bucuros dacă Louis Darby va ajunge din nou la All Star Game. Este meritul lui şi este şi un câştig pentru echipă. Sper să fie un show reuşit, iar Darby să lase o impresie bună. Darby este jucătorul nostru de atâţia ani şi îl respectăm pentru tot ce a făcut pentru Energia până în acest moment”, a spus Stroescu. (A.P.)

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: