Vranjes, ca şi iertat

Telenovela Vranjes e aproape de sfârșit, unul fericit pentru ambele părți. Văzând că n-are practic nicio șansă să fie declarat liber de contract, bosniacul a revenit la sentimente mai bune față de Pandurii. A semnat că e de acord să-și retragă memoriul depus la LPF și e aproape de a reveni sub comanda lui Grigoraș.

Dispărut din lotul primei echipe după meciul de la Sibiu, Vranjes e ca și reprimit la Pandurii. Supărat foc pe absența bosniacului de la antrenamente, Grigoraș anunțase inițial că nu va accepta revenirea acestuia, folosind dictonul ”ori eu, ori el”. Între timp însă antrenorul a revenit la sentimente mai bune și a admis că-l va lua în calcul pe Vranjes după ce acesta își va rezolva diferendul cu clubul.

Bosniacul a cedat primul

Lucru care s-a și întâmplat ieri. Simțind că șansele sale de a fi declarat liber de contract deveniseră nule, bosniacul a fost de acord să renunțe la memoriul depus la LPF. Vranjes a privit din tribună meciul cu Mioveni, a discutat intens imediat după partidă cu președintele executiv Pârvulescu și de aseară era așteptat din nou la antrenamentele lui Grigoraș. ”Cazul lui Vranjes a fost rezolvat. În această după-amiază (n.r. ieri) se va prezenta la antrenament. Şi-a retras memoriul, a depus la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor o declaraţie în care recunoaşte valabilitatea convenţiei şi în acest fel se stinge litigiul dintre el şi club. Trebuie să ţinem cont şi de jucător. A fost un jucător important pentru noi şi mai greşesc şi jucătorii… Cred că o parte din vină aparţine impresarului, dar cred că Vranjes, dacă avea mai multă personalitate, putea să rezolve el această situaţie. Totuşi, trecem peste acest lucru şi sperăm că va reveni. Dacă Vranjes va juca sau va intra în echipă este problema stafului tehnic”, a declarat Pârvulescu.

”Am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu orice adversar când eşti concentrat şi conectat sută la sută. Am arătat că ne putem bate cu CFR, o echipă puternică, am surclasat Mioveniul, de ce nu să încercăm şi un rezultat favorabil cu Steaua- O înfrângere contra Stelei nu este ceva ieşit din comun”,

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: