Vrea investiții majore în Gorj. "Peste trei, cinci ani, va fi prea târziu!"

Noul prefect de Gorj își pune speranțele în Fondul pentru o Tranziție Justă ca să dezvolte județul. „Avem nevoie de investiții de măcar 20 de milioane de euro pe proiect”, a declarat Iulian Popescu, la un post local de radio.

“Alternativa e să aducem investiții. Avem nevoie de investiții de măcar 20 de milioane pe proiect, să fie măcar 4-5 investiții serioase care să fie ca stâlpii de susținere a unui pod. În jurul unor firme mari roiesc multe IMM-uri. CEO are o cotă de impact economic de 80% din ce înseamnă economia județului. Trebuie create și alte activități”, a spus Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Iar lucrurile trebuie să se miște rapid, a mai adăugat noul prefect al județului Gorj: „Peste trei, cinci ani, va fi prea târziu”. „Avem o fereastră de oportunitate ca, în câțiva ani, să aducem investitori și să facem activități cu valoare adăugată mare. Dacă nu facem acest lucru, forța de muncă va îmbătrâni ori va migra. Peste 3-5 ani va fi prea târziu”, a mai spus Iulian Popescu.

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: