Primarul Leuștean a devenit, neoficial, membru PSD, spune un parlamentar

Deputatul PSD Claudiu Manta a declarat că primarul liberal din Novaci, Dumitru Leuștean, este, informal, membru al PSD. Manta a spus că Leuștean a participat la ședințe de partid și că în 2024 va candida la primăria Novaci din partea PSD.


Claudiu Manta spune că acesta nu s-a înscris oficial în Partidul Social Democrat pentru că  asta ar fi pus în pericol menținerea mandatului de primar.


”Domnul Leuștean este, de ceva vreme membru, e adevărat informal, al echipei Partidului Social Democrat, chiar dacă nu s-a înscris în Partidul Social Democrat, pentru că, după cum știți, asta ar duce la pierderea mandatului. Însă, domnul Leuștean a fost de câteva ori la ședințele noastre, a fost susținut de echipa Partidului Social Democrat în implementarea proiectelor dumnealui și, mă repet, este alături de noi în această perioadă și probabil în alegerile din 2024”, a spus Manta la Radio Infinit.


În același timp, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, ignoră semnalele publice în acest sens: ”Nu s-a pus problema plecării dumnealui din partid, am avut mai multe discuții. E o temă falsă”.

Vizualizări: 1,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: