Vrea să extindă pasarela de la Unirii cu încă o bandă

Cele două pasarele din municipiul Târgu Jiu vor intra în reabilitare anul acesta, spune primarul Marcel Romanescu. Edilul afirmă faptul că pasarelele sunt prinse în lista sinteză a Ministerului Dezvoltării, urmând ca în acest an să înceapă și lucrările.

Reabilitarea pasarelei de pe Ciocârlău ar costa aproximativ 500.000 de euro, iar cea pe strada Unirii, circa 1 milion de euro. Romanescu spune că vrea să extindă Pasarela de pe Unirii cu încă o bandă.

„La momentul acesta, după aprobarea bugetului, Ministerul Dezvoltării, fiind deja prinse într-o listă sinteză, a alocat banii necesari. Îmi doresc ca, după aprobarea bugetului la Compania de Investiții, să putem demara lucrarea. Partea de proiectare și studiul de fezabilitate, dar și banii, toate sunt asigurate de CNI. La pasarela de pe Unirii este vorba despre o sumă estimativă de 1 milion de euro și 500.000 de euro la pasarea de pe Ciocârlău. Luăm în calcul  extinderea pasarelei de pe Unirii cu încă o bandă. În toamnă putem să luăm în calcul începerea lucrărilor”,  a spus Romanescu.

Vizualizări: 2,746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: