Târgu Jiu: Cum va arăta parcarea de la tribunal

Proiectul privind realizarea unei parcări în fața Tribunalului Gorj și a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu este finalizat. Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu. Parcarea va avea 170 de locuri, dintre care 100 la subteran și 70 la suprafață.  

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că lucrările vor începe în acest an, cu societatea Edilitara SA, având o durată de 3 ani. Valoarea investiției este de 13 milioane de lei.

”Deja am contractat de câteva luni firma care se ocupa de partea de proiectare. De data aceasta au venit trei variante posibile. Vorbim de o parcare de 170 de locuri, dintre care 70 vor fi la suprafață, iar 100 în subteran, însă doar pentru mașinile mici. Va fi o parcare publică cu taxă. Odată cu realizarea acestei parcări vom închide zona centrală, ținând cont de faptul că avem o parcare amenajată la stadion și mai aveam nevoie de această parcare. Suntem interesați și de acel teren de lângă muzeu care aparține unei persoane fizice. Lucrarea de pe Tudor Vladimirescu se va întinde pe perioada a trei ani, încercăm să o bugetăm din fonduri locale și va începe în acest an cu societatea Edilitara. Valoarea proiectului este de 13 milioane de lei”, a spus Marcel Romanescu.   

Vizualizări: 3,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: