Vrea să treacă școlile și grădinițele din Motru pe gaze

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, propune ca toate unitățile de învățământ din municipiu să treacă pe gaze. Va propune un proiect de hotărâre în acest sens. Dacă va trece, vor dura câțiva ani până când școlile și grădinițele vor fi alimentate cu gaze.

În primă fază, doar branșarea la conducta de gaze va dura un an și va mai trece timp până când toate clădirile vor fi dotate cu centrale termice. Propunerea lui Cosmin Morega vine în ideea în care Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru ar putea avea probleme. În aceste cazuri, copiii vor rămâne în frig, dar dacă vor fi încălzite toate școlile pe gaze, această problemă va fi eliminată.

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut în ședința de Consiliu Local din această lună. “Voi propune un proiect în această lună pentru branșarea la conducta de gaz a tuturor instituțiilor de învățământ din Motru. Asta nu afectează cu absolut nimic UATAA. O branșare la gaz durează aproximativ un an de zile, dar este o alternativă pe perioada rece sau când, Doamne Ferește se îtâmplă să nu poată funcționa UATAA în anumite condiții, să putem furniza agent termic sau apă caldă școlilor și grădinițelor din zona Motru”, a anunțat viceprimarul Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: