Vrea serviciu de eliberare buletine în localitatea sa

Un primar din Gorj își dorește Serviciu de eliberare de cărți de identitate la el în localitate. Este vorba despre primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. Primarul spune că acest serviciu i-ar ajuta foarte mult pe oameni să nu mai facă drumul până la Târgu Cărbunești pentru a-și ridica buletinul.

Cotojman vrea ca acest serviciu să funcționeze începând de anul viitor, fiind identificat și spațiul. Primarul speră ca și alte localități din apropiere să adere la proiectul său.

”Mi-am propus ca anul viitor să pot pune în aplicare această strategie care este utilă cetățenilor din Roșia de Amaradia, tocmai ca oamenii să nu mai facă drumul spre Târgu Cărbunești. Astfel, pot intra alături de noi și alte localități din împrejurimi. Va fi nevoie să și angajăm pe cineva pentru acest serviciu, dar salariile vor fi acordate din resurse proprii. Spațiul va fi pus la dispoziție tot de către noi. Vom vedea cum o să facem și în privința dotării acestui spațiu de evidență”, a spus Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: