Vrei să fii poliţist? Zeci de posturi scoase la concurs!

Tinerii gorjeni care vor să devină poliţişti au noi şanse pentru a-şi împlini visul. IPJ Gorj scoate la concurs 17 posturi de agent de poliţie, cu încadrare din sursă externă. Data concursului este pe 19 noiembrie. Un număr de 15 posturi sunt pentru ordine publică, din care şase în mediul urban şi nouă în mediul rural, iar două posturi sunt pentru conducător câini. Un candidat poate opta pentru un singur post, iar înscrierile se fac în perioada 3-7 octombrie la sediul IPJ Gorj. Detalii privind concursul puteţi afla de pe site-ul IPJ Gorj, gj.politiaromana.ro, secţiunea Cariere.
Un alt concurs este organizat, tot pe 19 noiembrie, pentru ocuparea unui număr de 2 posturi vacante de agent IV în cadrul poliţiilor orășenești Novaci și Rovinari, compartiment Rutier, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă. IPJ Gorj mai scoate la concurs două posturi, prin reîncadrare, şi anume: ofiţer specialist II la Ordine publică şi agent principal la Poliţia Novaci.
În această perioadă este scos la concurs şi postul de şef al Poliţiei Târgu Jiu, examenul urmând să aibă loc pe 7 octombrie. (A.A.)

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: